Producători
 
Live Chat
 
Cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Centura MATSUI Centura MATSUI
€ 5.00 € 4.15  
5 din 5 Stele!
KARATE-GI KATA (MASTER) KARATE-GI KATA (MASTER)
€ 33.00 € 32.00  
KARATE-GI KUMITE (STANDARD) KARATE-GI KUMITE (STANDARD)
€ 23.40 € 19.90  
MANUSI KARATE MATSUI MANUSI KARATE MATSUI
€ 15.00 € 8.90  
PIEPTAR PROTECTIE FETE PIEPTAR PROTECTIE FETE
€ 12.90 € 12.80  
Rucsac universal Rucsac universal
€ 21.00 € 20.00  
TIBIERA MATSUI TIBIERA MATSUI
€ 15.00 € 9.90  
VESTA PROTECTIE VESTA PROTECTIE
€ 22.00 € 20.00  
5 din 5 Stele!
 

Politica de confidentialitate

Olympus Sport Romania (Sc. Mansport SRL) se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Olympus Sport Romania, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Olympus Sport Romania (Sc. Mansport SRL) poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Olympus Sport Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Olympus Sport Romania poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Olympus Romania, se pot dezabona, utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Olympus Sport Romania primit prin email.

Olympus Sport Romania (Sc. Mansport SRL) nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Pentru informatii si suport, ne puteti contacta la adresa  contact@olympussport.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa mihai@olympussport.ro